Spolupráca SroOnline a WebSupport - bonusy na Hosting a Vlastnú webstránku

K založeniu s.r.o. alebo živnosti cez náš portál SroOnline.sk môžete získať bonusy od WebSupportu na službu The Hosting alebo Vlastná webstránka. WebSupport je jednotkou na slovenskom trhu s doménami, webhostingovými službami a cez nich si viete tiež vyklikať vlastnú webstránku alebo eshop na pár klikov. Ich služby využívame aj my a môžeme ich s pokojným svedomím plne odporučiť.

Webhosting od WebSupportu na 2 mesiace zdarma

Objednajte si pre váš web webhosting od WebSupportu na 12 mesiacov a k tomu získate ďalšie 2 mesiace zadarmo. Stačí uviesť pri objednávke na stránke WebSupportu číslo bonusového kupónu, ktorý od nás dostanete ako náš klient.

Vlastná webstránka od WebSupportu na 2 mesiace zdarma

Nemáte ešte vlastný web alebo eshop? Vďaka jedinečnej službe websupportu "Vlastná webstránka" si viete vyklikať vlastnú webstránku alebo jednoduchý eshop doslova za pár minút a to aj bez nutnosti akéhokoľvek programovania. Navyše naši klienti môžu získať pri ročnej objednávke služby ďalšie dva mesiace zadarmo. Pri objednávke na stránke WebSupportu zadajte číslo bonusového kupónu, ktorý od nás dostanete ako náš klient.

Pravidlá bonusov

  • bonusy fungujú tak, že pri službe The Hosting alebo Vlastná webstránka objednanej na 12 mesiacov dostanete navyše na využívanie služby 2 mesiace. Namiesto služby na jeden rok, tak budete mať službu na 14 mesiacov
  • bonus platí len pre nových užívateľov websupportu (existujúci klienti websupportu bonus nevedia využiť)
  • o bonusové kupóny nás naši klienti môžu požiadať osobitne po objednaní a aktivovaní našich služieb a je ich potrebné zadať pri objednávke služieb od WebSupportu
  • bonusové kupóny od websupportu plata do 31.12.2024

Náš autor: Tomáš Hôra

Náš autor: Tomáš Hôra

Advokát spolupracujúci s portálom SroOnline.sk. Venuje sa najmä právnemu poradenstvu pre podnikateľov. Špecializuje sa na právo obchodných spoločností, obchodné a pracovné právo. Vyštudoval právnickú fakultu Univerzity Pavla Jozefa Šafárika. Počas štúdia získal prax aj v medzinárodnej advokátskej kancelárii, ktorú ďalej prehlboval aj po štúdiu, keď pôsobil v jednej z významných slovenských advokátskych kancelárii. Následne sa osamostatnil a založil si vlastnú advokátsku kanceláriu. Advokátske skúšky ako jeden z mála absolvoval s vyznamenaním.